Design Lysbrytere

den perfekte kronen på verket


Berker brytere og systemer er i bruk over hele verden, noe som gjør livet vakrere, enklere og mer komfortabelt. Vi legger stor vekt på kvalitet, design og innovasjon. Dette bekreftes av de mange utmerkelser vi har mottatt både i Tyskland og Worldwide.

Teknologi

Berker brytere og systemer er bygget på det nyeste innen teknologi. Berker instabus EIB er et intelligent system som kobler elektriske enheter via en buss kabel. På denne måten kan flere enheter kontrolleres samtidig. Med bare en enkel kontroll skjerm eller noen brytere kan du betjene lyset, oppvarming, persiennene, eller alarmsystemet.

Videre kan du lære huset å ta vare på seg selv i visse soner. Ved hjelp av sensorer kan den oppdage bra eller dårlig vær, og kan lukke persiennene selv hvis nødvendig. Så det betyr at selv når du ikke er hjemme kan du være sikker på at huset tenker som deg.

Trådløs bekvemmelighet

Berker radio bus systemet er den ideelle måten å modernisere ditt elektriske anlegg uten å slå hull i veggene. Fordi Berker radio bussen passer inn overalt.

Det tar bare et par moduler for å utstyre ditt hus, din leilighet eller ditt kontor for mest mulig komfort, bekvemmelighet og sikkerhet. Og du kan begynne med en gang, fordi radio bussen ikke krever noen ekstra elektrisk kabel. Belysning, hvitevarer, elektriske persienner og markiser, din varmesystem, alarmsystem og mye mer kan aktiveres via radio. Alt du gjør er å trykke på en knapp eller bryter på håndholdt eller veggmontert sender, og et radiosignal overfører kommando til en eller flere mottakere i huset.

Berker produserer en rekke brytere og kontroller i forskjellige utførelser som børstet stål og glass.  For å finne ut mer kan du laste ned en av våres brosjyrer som PDF-fil her.

Berker generell brosjyre

B.IQ  brosjyre

TS Sensor brosjyre