Hverdagsluksus uten tråd

Styr huset ditt med iPhone/iPad

Hvem kan bruke xComfort?

xComfort er laget for å kunne brukes til alt fra å fornye eksisterende installasjon, til påbygg, rehabiltering og oppussing så vel som til komplette nye installasjoner. Man kan starte i det små, med enkle og praktiske funksjoner, og utvide etterhvert som behov og ønsker melder seg.

Trenger du en ekstra lysbryter i gangen, eller både oppe og nede i trappen? Dette er typiske oppgaver som xComfort løser hver dag, helt uten bruk av synlige ledninger.

For å se demoen, klikk her.

Siden man griper inn i det elektriske anlegget, er xComfort et system som omsettes av elektroinstallatører, og den beste hjelp til planlegging, råd og vink får du hos AS Elektrisk Kristiansand!

Ta kontakt

Justér varmen opp med ett fingertrykk, og dim ned lyset i stua, kjøkkenet eller hele huset like enkelt. Skru av huset når du går ut, og skru på hytta i det setter kursen til fjells fredag etter-midag. Det er hverdagsluksus! xComfort er et fleksiblet styringssystem som lar deg styre lys, varme og alt annet som går på strøm, fra smartphone eller nettbrett der du er eller er på vei til.

xComfort gir deg kontroll. Ikke bare fordi du kan styre så og si alt, men også fordi at systemet gir deg tilbakemeldinger. Se direkte på iPhonen hva temperaturen er i stua, justér den opp med ett fingertrykk og få kvitteringen umiddelbart. Du vet hva som skjer og det er enkelt å kontrollere det.

Komfort

En knapp for å sette huset i morgenstemning, en knapp for kveldsstemning, helgestemning, feststemning og alle andre stemninger som du ønsker deg. Du styrer varme, lys og elektriske brytere som kaffetrakter, tv, persienner m.m. direkte fra sengekanten, sofaen eller hagen. Fordi installasjonen er trådløs slipper du også å tenke på ledninger til brytere i det du skal ommøblere, flytte en dør eller slå sammen to rom.

Sikkerhet

Med xComfort slipper du ledninger til og fra brytere, termostater og andre sensorer, noe som gir en enklere og sikrere installasjon og eventuell ombygging. Sjansen for at man går fra en ovn som står på, kaffetrakter eller komfyr er dessuten nærmest umulig da du kan programmere systemet til å slå av elektriske apparater etter en gitt tid, eller gjøre dette manuelt fra telefonen din.

Energisparing

Med xComfort kan du redusere fyringskostnadene med opp til 25% da du enkelt kan døgnregulere de enkelte varmekildene i huset. Det er ingen grunn til å holde huset eller hytta varm de periodene man ikke er tilstede. Systemet gir deg hele tiden oppdatert temperatur innendørs og utendørs slik at du vet hva du skal pakke av yttertøy og når dusjen er klar til bruk.

Fleksibilitet

Den trådløse bryteren plasseres nøyaktig der du selv vil ha den, på nattbordet, i bilen eller på veggen i gangen. Du kan dessuten bruke smartphone eller nettbrett som fjernkontroll enten du sitter i sofaen eller er på jobb. Med egne paneler har du tilgang til de aller mest avanserte funksjonene i xComfort, inkludert egen produksjon av energi (smarthus/nullutslippshus).

Brosjyren

Last ned PDF brosjyren om xComfort her:

Last ned PDF